Luxe plank met een heerlijke combinatie van onze favoriete koude en warme voorgerechten, vlees, vis en vegetarisch. Kortom voor ieder wat wils.
Gebakken seizoens paddenstoelen met een bedje van gesmolten Italiaanse kaassaus.
Traditioneel aubergine gerecht, met de introductie van courgette.
Een grote bruschetta met heerlijk langzaam gebraden rund vlees, dun gesneden en gemarineerde met een yoghurt knoflook saus, limoen en peper.
Tonijn kroketten, geserveerd met citroen crèmesaus en gekarameliseerde uien.
Hert carpaccio met een appel compot en zachte caprino kaas met geroosteerde hazelnoten.
Gebakken wilde gamba’s met knoflook en mint op een aardappelen puree en pane carasau.
Gegrilde paprika, met onze verse tonijn saus.
Kleine gnocchi in een pompoen saus met salie en gebakken wangspek.
Onze klassieke verse tagliatelle met Parmezaanse of Grana Padano kaas, paddenstoelen en truffel. De pasta wordt voorbereid in de keuken in een botersaus met salie en dan geflambeerd in het kaaswiel en kan geserveerd worden met of zonder verse truffel ( voor verse truffel komt er € 5,00 bij)
Sedanini pasta in een traditionele wilde zwijn gehaktsaus(aanrader)
Risotto met zwarte kool, mascarpone en brood kruimel.
Spaghetti met zwart sepia inkt, met tartaar van verse tonijn gemarineerd met olie en limoen met pijnboompitten crumble
Pasta met een groene pesto en tonijn op een bedje van burrata mousse met geroosterde amandelen
Ossenhaas met een bereiding van de dag geserveerd met aardappelen en groenten.
Elke maand kiezen we mooi vlees om te stoven in onze stoofpan die heel langzaam uren blijft sudderen. Het vlees kan variëren tussen lam, kalf, rund, hert, varken etc. Vraag ernaar bij onze collega’s.
Verse tonijn elke dag anders bereid, vraag ernaar bij onze collega’s.
Vis van de week, volgens wat de vismarkt ons biedt, vraag ernaar bij onze collega’s.
Dessert van de dag, onze collega vertelt u er graag over!
Verse huisgemaakte tiramisu.
Onze versie van sgroppino, vraag onze collega’s naar de beschikbare smaken.
Een plankje gevuld met heerlijke Italiaanse kazen.
Truffel ijs, affogato met koffie en Amaretto Disaronno.
Fruitsalade met een bolletje ijs.
In kleinere porties Antipasti misti, Pasta/ Risotto, en Vlees en Vis.
In kleinere porties Antipasti misti, Pasta/ Risotto, Vlees en Vis, en Dessert
In kleinere porties Antipasti misti, Pasta/ Risotto, Sgroppino, Vlees en Vis, en Dessert.
Een heerlijke pasta met een verse tomatensaus.
Een heerlijke pasta met een verse roomsaus.
Pizza met mozzarella en tomatensaus.
Pizza met mozzarella, tomatensaus en Parmaham.
Pizza met mozzarella, tomatensaus en salami.
Een heerlijke pasta met knoflook en olie.
Een vers bereide gehaktballen